Et historisk løp - og masse ambisjoner!

Fra idrætsbladet og Sport 1919.

Motorklubbens paalidelighetsløp .

Resultatet av det den 29. juni av Motorcyklekubbens avholdte paalidelighetsløp.

Kristiania-Hønefoss-Krøderen-Haugesund-Kongsberg-Drammen-Kristiania Ca 30 mil foreligger nu. Nr.1 ble Finn Hjortnæs, Bestum med 39 points. Han red en Indian. Nr. 2 blev G.S. Borrebæk, Gjøvik på Exelsior. med 65 points. Nr. 3 Peder Espedal, Lier paa Harley- Davidson ogsaa 65 points. Nr. 4 A. Bjørnstad Kristiania Harley- Davidson 81 points. Nr.5 blev Oscar Wiger, Kristiania, paa Reading Standard. med 94 points. Nr. 6 M.Botten Kristiania, Reading Standard 96 points.

Motorcykleklubben  avholder den 23 august en endnu større kraft , og paalitlighetsprøve for vore motorcyklister. Det blir et ridt fra Kristiania til Tronhhjem og retur. Det er en strækning paa ca. 120 mil. Konkurransen er aapen for alle motorcyklister, og der haabes paa deltagelse fra svensker og dansker foruten vore vore egne koryfæer.  Arrangementskommiteens formand er ritmester Fougner.

Men ikke engang dette ridt er stort nok for vore motorcyklister. De ligger nu i underhandlinger med svenske og danske klubber om et ridt Kristiania-Kjøbenhavn- Stockholm-Kristiania, og der er utsigt til, at dette ridt kan bli til virkelighet. Det blir det største arrangement av den slags som hittil er foretatt i Skandinavien. Kom så og protester, naar motorsyklistene sier, at hele verden står oss aapen!

litt motorcycleromantikk kan det meget vel blive underveis for de brave motorcyklister

Fra starten i regn og flott kaldt høstvær!

Fra starten. Wist på Indian 1916.

Nyeste kommentarer

20.01 | 19:03

Det ska vi nog fixa. Skicka mig ett mail på kim.jarre@gmail.c...

20.01 | 18:48

Hej . Jag heter Peter Johansson och jag är god vän med Per Leis och v...

15.12 | 13:24

Hello friends. Nice to hear from you. In these corona-times we have to t...

13.12 | 15:29

To Rolf - From Jon & Gill - To wish you and your team best wishes for the...