Invitasjon 2022-løpet

INVITASJON til TRONDHJEMSRIDTET 1919 4. -7. juni 2022

Organisasjonen «Trondhjemsridtet 1919» har gleden av å invitere til det internasjonale veteran MC-løpet Trondhjemsridtet 1919. Løpet gikk i årene 1919-1924 fra Oslo til Trondheim og tilbake til Oslo. I 2022 går løpet ”medurs” til forskjell fra løpene i årene 2012-2019 der vi kjørte ”moturs” - altså en østlig rute nordover og en vestlig rute sørover.

Løpet er åpent for deltakere med veteranmotorsykler produsert tom. 31.12.1945 - FIVA klasse D og Post Vintage – og følger FIVAs regelverk for ”National Event”. Løpet er et enkelt turløp der deltakerne bruker ”roadbook” og kart for å kjøre riktig rute og det er intet konkurranseelement i løpet. Utfordringen er å klare å følge løypa og komme i mål hver ettermiddag.

 

GENERELL INFORMASJON

Gjeldende dokumenter

Det henvises til ”Reglement for Trondhjemsridtet 1919” for detaljerte bestemmelser mht. gjennomføring og ansvarsforhold etc. Dette kan lastes ned sammen med påmeldingsskjemaet - se respektive faner på sidemenyen på denne siden.

Løypa og veiene for 2022-løpet

I 2022 vil løpet være på ca. 1.100 km og går på varierende og historiske veier som i hovedsak mht. terreng og standard ligger nær opp til de veiene som ble benyttet under Trondhjemsridtet 1919-1924. Ruten er forskjellig fra tidligere løp, og går på veier vi regner med frister til ekte gammeldags motorsykkelkjøring. Veiene er av varierende standard og kan stedvis være ganske krevende mht. dekke osv. Noen steder kan det av naturlige hensyn være alternative ruter, for eksempel ifbm. evt. stengte fjelloverganger. Deltakerne etter kart og detaljert ”roadbook” som vil bli å finne på våre hjemmesider i god tid før løpet.

Serviceteam og bagasjetransport

Et serviceteam vil følge løpet for å kunne gi bistand i begrenset omfang til deltakere som har tekniske problemer. Det vil også bli tilbudt transport av personlig bagasje. Nærmere om dette i Løpsreglementet.

 

KRAV TIL MOTORSYKKEL

Løypa er lang og krevende og betinger at sykkelen må være i teknisk god stand.

Syklene skal være i original stand eller være restaurert til original utførelse. Ved påmelding vil sykkelen bli vurdert mht. dette. Før start vil det være en enkel kontroll der løpets tekniske komité kan avvise kjøretøy fra deltakelse i løpet ved manglende sikkerhet eller antatt gjennomføringsevne. Deltakere som ønsker å stille til start med en annen motorsykkel enn den de er påmeldt med må på forhånd ha fått godkjenning for bytte til en annen sykkel, jfr. Løpsreglementet.

KRAV TIL FØRER/RYTTER OG PASSASJERER

Løypa går til dels på krevende veier, og i dårlig vær kan det bli en fysisk krevende utfordring å gjennomføre en lang dagsetappe. Lengste etappe er ca. 350 km. Vi forutsetter at man er fysisk skikket for gjennomføring - også ved dårlig og kaldt vær. Adekvat kjøreutstyr må derfor medbringes på sykkelen.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

ROADBOOK, KART m/ INNTEGNET LØYPE, STARTPROGRAM etc. BLIR TILGJENGELIG PÅ VÅRE HJEMMESIDER FOR NEDLASTING MEDIO MAI 2022.

Start og Mål blir denne gangen på Gardermoen nord for Oslo. Parkering av følgebiler og tilhengere vil bli tilrettelagt så langt plassen tillater det ved start/målområdet. Det finnes i tillegg mange store kommersielle parkeringsplasser i området pga. flyplassen rett ved.

For de som trenger overnatting i forbindelse med deltakelse i løpet anbefaler vi Park Inn by Radisson, Oslo Airport Hotel West i Museumsvegen 26 på Gardermoen vest umiddelbart i nærheten av Start/Mål-området. (Forsvarets Flysamling ligger rett over veien). Lenker til online-bestilling med priser blir lagt ut på løpets hjemmesider.

Vi anbefaler at du bestiller rom på dette hotellet snarest da Trondhjemsridtet kun har forhandlet priser og reservering - men ikke garanterer for noen rom. Det finnes for øvrig 3 andre hoteller (Scandic, Clarion og Comfort) innom en avstand på 800m eller kortere.

PROGRAM DAG 1: GARDERMOEN - DOMBÅS

Start lørdag 4. juni 2022 utenfor Park Inn Hotel i Museumsvegen 26. Frammøte senest kl. 08:00 for enkel teknisk godkjenning samt innsjekking til løpet. Start fra kl. 09:00. Se egen anvisning for startprosedyre (utgis senere).

Løypa første dag går nordover via Minnesund med kaffe og bolle på Espa. Deretter via Hamar og Lillehammer til lunsj på Hafjell Hotell. Videre opp Gudbrandsdalen før målgang på Dombås Hotel hvor det er middag og overnatting.

PROGRAM DAG 2: DOMBÅS - RØROS  

Start fra Dombås er søndag 5. juni fra kl. 08:00. Løypa går via Oppdal (kaffe) til lunsj på Berkåk. Etter lunsj kjører vi via Tynset og Tolga (kaffe) før vi ender dagens løype på Røros Hotell for middag og overnatting.

PROGRAM DAG 3: RØROS - TRYSIL

Etter frokost har vi omvisning (inkludert i deltakeravgiften) i bergstaden Røros som er en av byene på Unesco’s verdensarv-liste. Lunsj på Kaffestuggu i Røros. Første start er kl. 13:00 mandag 6. juni fra hotellet. Vi kjører via Tolga og Øversjødalen til kaffepause på Johnsgård. Deretter via Drevsjø fram til Radisson Blu Resort i Trysil der vi spiser avslutningsmiddag og overnatter.

PROGRAM DAG 4: TRYSIL – GARDERMOEN (MÅL)

Start fra kl. 08:00 tirsdag 7. juni. Vi kjører gjennom Sørskogsbygda til kaffepause på Vålerbanen i Solør. Deretter fortsetter vi til Sand i Odalen der vi tar lunsj, før vi kjører til mål ved Park Inn Hotel i Musemsveien på Gardermoen. Ankomst fra rundt kl. 16:00.

PRIS 

I prisen for deltakelse inngår alle kaffepauser, frokoster (3), lunsjer (4) og middager (3), mens drikke (bortsett fra vann/kaffe/te) vil den enkelte selv måtte betale. Hver kveld er det felles middag og sosialt samvær. I tillegg inngår bompenger og andre veiavgifter; samt guidet omvisning i Røros. Det blir overnatting på gode hoteller, og det er lagt vekt på servering av kortreist norsk mat. Alle som har gjennomført løpet vil få et emaljert løpsmerke.

Prisen for deltakelse og overnatting i dobbeltrom er NOK 6.950,- per person, eller NOK 8.250,- for deltakelse og overnatting i enkeltrom.

PÅMELDING 

Meld deg på innen 10. januar 2022 på www.trondhjemsridtet.com (denne siden) der detaljert Løpsreglement og Påmeldingsskjema finnes.

Last ned Påmeldingsskjemaet, fyll ut og send det vedlagt en e-post til be-granb@online.no  Du vil få en bekreftelse pr. e-post at din påmelding er mottatt. Du vil innen 20. januar 2022 få bekreftelse på om du har fått plass i løpet.

Ta gjerne kontakt med en av oss i komiteen for «Trondhjemsridtet 1919» hvis du har spørsmål. Innbetaling for deltakelse må være betalt innen 1. mars 2022.

NB: Ved å innbetale startavgiften har du godtatt betingelsene for deltakelse i arrangementet ihht. Erklæringen som er trykket som en del av Løpsreglementet.

Arrangementskomiteen ønsker deg hjertelig velkommen til «Trondhjemsridtet 1919» i tiden 4. - 7. juni 2022.

Styreleder/Clark of the course  Økonomi                                           Mediakontakt

Kjell Bjarne Orset                    Bjørn A. Hvaleby                              Kim Jarre

kborset@gmail.com                   bjorn.hvaleby@gmail.com                 kim.jarre@gmail.com

 (+47) 970 65 169                      (+47) 969 02 361                                (+47) 930 71 450

 

Løypesjef                                 Serviceteam                                        Påmelding

Dag Øby                                   Arne Aarum                                        Bent Granberg

dagoby53@online.no                 arne.aarum@gmail.com                       be-granb@online.no

(+47) 452 92 300                       (+47) 917 39 307                                  (+47) 913 75 870   

 

 

 

Nyeste kommentarer

20.01 | 19:03

Det ska vi nog fixa. Skicka mig ett mail på kim.jarre@gmail.c...

20.01 | 18:48

Hej . Jag heter Peter Johansson och jag är god vän med Per Leis och v...

15.12 | 13:24

Hello friends. Nice to hear from you. In these corona-times we have to t...

13.12 | 15:29

To Rolf - From Jon & Gill - To wish you and your team best wishes for the...